Навигация

www.troyan.bg

Община Троян информира, че от 11.06.2018 г. участък от ул. "Ген. Карцов" ще бъде затворена за ремонт, който ще продължи две седмици Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 31 Май 2018 09:12

Община Троян информира, че от 11.06.2018 г. участък от ул. „Ген. Карцов“ ще бъде затворен за ремонт, който ще продължи две седмици


На 11.06. (понеделник) започва ремонт, който ще се реализира на отсечка от ул. „Ген. Карцов“ от моста при старата Полиция до отсечката с ул. „Букова“. Ще се извърши ремонт на водопроводната мрежа, а на по-късен етап е предвидено участъкът да бъде изцяло ремонтиран, с подмяна на уличните и тротоарни настилки.

За периода на ремонт, участъкът ще е затворен и движението на всички превозни средства ще бъде пренасочено към ул. „Христо Ботев“ и ул. „Опълченска“.

Молим жителите, ползващи градски транспорт да имат предвид следното – за периода на ремонт автобусите на градски транспорт няма да минават през спирките на старата Полиция и спирката на Дъскотина. Временно автобусите ще спират на троянската Автогара и спирката на „Болшевик“ („Витекс“).

Община Троян благодари за разбирането!

 

Станислава Вачева

"Връзки с обществеността"