Начало Документация - категории Екология Обяви ОВОС на инвестиционно предложение „Презасаждане на стара сливова градина, създаване на малинова градина, строеж на селскостопанско хале, монтаж на ограда и капково напояване” в имоти в землището на с. Горно Трапе

Навигация

www.troyan.bg

Документи
Начало Търсене
Детайли за файл
ОВОС на инвестиционно предложение „Презасаждане на стара сливова градина, създаване на малинова градина, строеж на селскостопанско хале, монтаж на ограда и капково напояване” в имоти в землището на с. Горно Трапе

Уважаеми заинтересувани, информираме Ви, че на интернет страницата на Община Троян в раздел „Екология“ е публикувана информация за преценяване на необходимостта от извършване на оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) на инвестиционно предложение на Евгени Веселинов Павлов за „Презасаждане на стара сливова градина, създаване на малинова градина, строеж на селскостопанско хале, монтаж на ограда и капково напояване” в имоти в землището на с. Горно Трапе.

Информацията, представена от възложителя, за преценка на необходимостта от Оценка на въздействието върху околната среда, е достъпна на сайта на Община Троян в раздел „Екология“ и в стая № 17 в работно време до 15.04.2018 г. включително.

Можете да се запознаете с информацията и да представите в отдел „Услуги на гражданите“ на общинска администрация (пл.“Възраждане №1 – първи етаж) или в РИОСВ-Плевен, ул.“Ал.Стамболийски“ № 1А своите становища, мнения и възражения.

 

02.04.2018 г.
Община Троян

 
Данни

Размер 2.47 MB
Тегления 25
Създаден 03-04-2018 10:49:51
Променено на 03-04-2018 10:51:54

Изтегляне