Начало Обществени съвети Обществени консултативни съвети Консултативен съвет по образование и култура към Община Троян

Навигация

www.troyan.bg

Консултативен съвет по образование и култура към Община Троян Печат Е-мейл
Обществени съвети - Консултативни и обществени съвети
Сряда, 09 Март 2016 16:29

Консултативен съвет по образование и култура към Община Троян

През месец ноември 2012 се състоя първото заседание на Консултативния обществен съвет за образование и култура при община Троян. Консултативният съвет се състои от 27 души  и има за цел запазване, подпомагане и разширяване дейността на образователните и културни институции в община Троян; подобряване на контактите и координация на местната власт с образователните и културните институции в общината; непосредствено и системно взаимодействие по проблеми, свързани с развитието на образователната инфраструктура в общината; идентифициране на важни за общината проблеми и предлагане на възможни решения за подобряване качеството на живот; подпомагане работата на кмета в сферата на културата и образованието, за съхраняване на традициите, опазване на идентичността и развитие на креативността.

През 2015 г. Обществения консултативен съвет за образование и култура към Община Троян проведе 1 заседание, на което бяха обсъждани различни въпроси, свързани с образованието и културата в общината.

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (ОКСОК 2015.doc)ИзтеглиПРОТОКОЛ № 10/04.02.2015 г. за работата на Обществен консултативен съвет по образование и култура към Община Троян45 Kb