Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Национален конкурс „Хоталич – моето пътуване в Средновековието“ Печат Е-мейл
Понеделник, 01 Юли 2013 10:06

Във връзка с изпълнението на проект „Осигуряване на достъп и социализация на Средновековен град и крепост „Хоталич“, Община Севлиево обявява конкурс за есе, стихотворение или рисунка на тема „Хоталич – моето пътуване в Средновековието“.

Всеки участник може да се състезава само в една от категориите.

Картините трябва да са с размер не по-голям от А3 Wide /не повече от 457х311 мм/.

Есето да бъде с обем до 5 стандартни печатни страници / до 9000 знака, включително интервалите/.

За стихотворенията няма ограничения в обема.

В конкурса могат да се включат всички желаещи талантливи хора, без значение от своята професионална реализация или възраст.

Работите да бъдет изпратени на адрес гр. Севлиево, пл.“Свобода“ №1, за конкурса „Хоталич – моето пътуване в Средновековието“ и да бъдат придружени с подробна информация, включваща трите имена, адрес по местоживеене, телефон, електронна поща или профил в социалната мрежа / ако има такива/. Краен срок за изпращане на работите е до 31 септември 2013г. – валидна е датата на пощенското клеймо. Есетата и стихотворенията могат да бъдат изпращани и с електронната поща на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Победителите ще бъдат уведомени две седмици преди церемонията за връчване на наградите през м. октомври в гр. Севлиево, по време на Националната конференция „Средновековните градове – мистика, реалности, бъдеще“.

 

Награди:

  • Първо място – 150 лв.
  • Второ място – 100 лв.
  • Трето място – 50 лв.

Допълнителна информация на следните интернет сайтове: