Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Палатков лагер на язовир „Сопот” край Голяма Желязна Печат Е-мейл
Вторник, 16 Юли 2013 07:53

Община Троян, Общински педагогически център и Сдружение Клуб по воден туризъм „Осмос” и тази година за пореден път организираха традиционния палатков лагер на язовир „Сопот“, който се проведе от 9 до 11 юли.

В продължение на три дни децата усвояваха различни туристически сръчности и се забавляваха с водни атракциони. Беше проведен специален курс по лодководене от инструкторите при водния клуб.

Председателят на Водния клуб – г-н Милен Петков приветства участниците в лагера и техните ръководители, като от думите му се почувства едно вълнение, което изразяваше сериозната организация от страна на ръководителите и инструктурите и правилният подход и поведение на участниците, за което им благодари.

Въпреки колебливите метериологични условия нищо не попречи на участниците за пореден път да изживеят приятни емоции на брега на язовира, да се веселят и забавляват.

Екипът на ОПЦ благодари на всички, които дадоха своя принос и съдействаха за успешната организация на палатков лагер на язовир „Сопот” 2013г. Това са: Община Троян и домакините от Клуб по воден туризъм „Осмос”.

Благодарим ви!