Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Среща-разговор с Татяна Лолова Печат Е-мейл
Понеделник, 08 Септември 2014 07:45

Община Троян кани гражданите на среща с любимата на поколения българи комедийна актриса Татяна Лолова. Тя ще бъде първият гост в новосъздадената многофункционална зала в град Троян (сградата на отдел „Местни приходи“). Срещата-разговор с нея ще се състои на 11 септември 2014 година (четвъртък) от 18.00 часа.

Татяна Лолова мечтае за драматични роли, но още от първи курс всички забелязват комедийния и талант. Има изиграни над 250 представления в България и чужбина, роли в киното, а автобиографичната и книга „1/2 живот“ – вече 6 издания.

В нея тя пише: „Аз станах артистка. Щастлива съм... И още нещо. Има някои, които все намират повод да кажат, че да обичаш всички е лошо. Е, аз пък съм от тия, дето всичко обичат. Разбира се, аз бих искала да обичам себе си най-много, защото да можеш да понасяш този нечовешки тежък живот, трябва да се обичаш...“ Из „1/2 живот“, Татяна Лолова

Имаме възможността да се срещнем и да поговорим с любимата ни артистка за любовта и силата, за силата на любовта, за младежкия дух и лудостта, за живота, за „1/2 живот“.

Заповядайте!