Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Подарък за троянския кмет от клуба по карате „Атнес“ Печат Е-мейл
Понеделник, 03 Ноември 2014 13:52

Успех за женския отбор

На 25 и 26 октомври в Добрич се проведе Националната купа по карате на България. 24 клуба и над 360 каратисти участваха в състезанието, което е едно от най-важните за годината. Представителите на Троянския клуб отново завоюваха призови места във всички възрастови групи и категории. Запомнящо се за клуба ще остане представянето на Женския отбор, сформиран едва преди година, и който на второто си участие в една толкова силно първенство, спечели вицешампионската титла на България.

Спечелената от женския отбор купа, с решение на ръководството на Клуба по карате „Атнес“, бе подарена на Община Троян в лицето на кмета Донка Михайлова, в знак на благодарност за оказаната през годината помощ.

През последните години СКК“Атнес“ успешно работи в партньорство с Община Троян, като организира множество състезания, лагери и семинари по карате и самозащита с участието на международни инструктори. В резултат на тази подготовка, настоящата година клубът ще завърши с над 100 медала от 22 национални и международни състезания, включително бронзови медали при мъжете от Европейско и Световно първенство по карате.

Кметът Донка Михайлова прие с благодарност завоюваната купа и пожела успешно представяне на предстоящото Балканско първенство по карате, което за първи път ще се проведе в България, в Арена „Армеец“ в София, като Троян ще бъде представен от 5 каратеки на СКК „Атнес“, които са част от националния отбор на страната.

На снимката: Треньорът Румен Атев подарява купата на кмета Михайлова.

 

МАРГАРИТА ГЕНКОВА
Връзки с обществеността