Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

В началото на 2015-та година общинската администрация е с попълнение от петима млади специалисти Печат Е-мейл
Вторник, 06 Януари 2015 10:32

Първият работен ден на 2015 г. бе и първият работен ден на петима млади хора, които бяха назначени в Община Троян на трудов договор по Националната програма „Старт на кариерата“ за срок от 9 месеца. Основната цел на програмата е да бъдат дадени възможности за придобиването на трудов стаж на безработни младежи, завършили висше образование и улесняване на прехода между образование и заетост.

Кметът Донка Михайлова представи на служителите от администрацията петимата нови колеги, избрани след направен подбор от комисия с председател зам.-кметът Поля Димова.

По реда на снимката, от ляво на дясно:

Николай Петров на 26 години, строителен инженер, завършил Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Назначен е в отдел „Строителство и инженерна инфраструктура“.

Паула Умурска на 25 години, завършила икономическия университет във Варна. Разпределена е в отдел „Общинска собственост“.

Юлияна Михайлова на 26 години, която ще бъде в колектива на отдела по „Образование, култура, спорт и младежки дейности“. Завършила е английска филология във Великотърновския университет.

Велислава Кондузова на 25 години, завършила в Свищов Международни икономически отношения. Велислава ще работи в звеното „Обществени поръчки“.

Биляна Борисова на 28 години, завършила в Габрово Техническия университет със специалност „Стопанско управление“. Тя започва работа в отдел „Местни приходи“.

Троянският кмет ги поздрави с „Добре дошли“ в Община Троян и с пожеланието за успешен старт в кариерата.

 

МАРГАРИТА ГЕНКОВА
Връзки с обществеността