Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Радио телевизионната водеща и детски автор Милена Димова направи своите Великденски подаръци в ОДЗ „Мир“ в гр. Троян Печат Е-мейл
Четвъртък, 09 Април 2015 10:50

Радио телевизионната водеща и детски автор Милена Димова направи своите Великденски подаръци в ОДЗ „Мир“ в гр. Троян – дари свои авторски книги. Подаръци предоставиха: Минко Топалски – фирма „Вектор“ и Стаменка Дамянова – „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД, която се включи във Великденските подаръци с козунаци за децата.

Милена Димова представи своята нова детска книга „На гости на дъгата“. В нея тя разказва за силата на цветовете и за Цветното момченце, което живее в сърцето на дъгата.

За Деня на детето 1 юни, Милена Димова ще издаде поредната своя детска книга „Царят на боклука“. Книгата ще бъде придружена и от еко-инициатива. Тя ще стартира своите представяния от град София, съвместно със Столична Община. При всяко свое гостуване в детско заведение, Милена ще подарява по едно дръвче, което ще засажда заедно с децата. Дърветата, като всички живи същества, ще носят име – дървета на чудесата. Ще гостува в много български градове, няма да забрави и троянските деца.

Авторката пожелава Светли Великденски празници на всички малчугани и техните семейства в Троян.