Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Община Троян ще е домакин на 15 Годишна среща на Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) Печат Е-мейл
Петък, 11 Септември 2015 09:10

В периода 18-20 септември 2015 г. Община Троян ще бъде домакин на 15 Годишна среща на Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА).

Годишните срещи на АБТТА се провеждат като работни форуми, на които членовете на Асоциацията, близо 100 от най-уважаваните български туроператори, дискутират актуални теми от своето бизнес ежедневие,  запознават се с предстоящи промени в националното и Европейското туристическо законодателство, получават актуална информация за нови продукти и услуги. Годишните срещи са място за създаване на делови контакти и утвърждаване на успешни партньорства. Освен членовете на АБТТА, за участие в тези срещи се канят основни бизнес партньори на Асоциацията,  професионалисти от различни неправителствени организации, експерти от държавната администрация.

Тази година, по покана на Община Троян, 15-та Годишна среща на АББТА ще се проведе в гр. Троян. В рамките на годишната среща ще бъде представен туристическият бранд „Троян – в сърцето на Балкана“ и туристическият ресурс на региона. Участниците в срещата ще имат възможността да присъстват и на тазгодишното издание на Българския фестивал на сливата, който се провежда в периода 19 – 22 септември.

 

Станислава Цукева
„Връзки с обществеността“