Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Задава ли се икономическо възстановяване? Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 04 Декември 2020 17:40

Въпросът, който вълнува много предприемачи и домакинства днес е кога икономическият и социалният живот ще се възстановят до нивата от 2019 г.? На този и много други съпътстващи въпроси се опитаха да отговорят лектори и участници в „Български икономически форум 2020“, състоял се в дните 01 и 02 декември 2020 г.

Събитието се проведе виртуално. Лектори на Форума бяха видни български и европейски икономисти, като председателят на Българска стопанска камара, Ръководителят на представителството на Европейската комисия (ЕК) за България, председателят на Института за пазарна икономика, директорът по Икономически и финансови въпроси в ЕК, експерт от Главна дирекция „Научни изследвания и иновации“
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 04 Декември 2020 12:22

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

 

Във връзка с изпълнението на обект „Текущ ремонт улици град Троян“ ще бъдат извършени строително-ремонтни работи по повдигане на ревизионни шахти на ул. „Захари Стоянов“ (от кръстовище с ул. „Димитър Икономов – Димитриката“ до кръстовище с ул. „Георги С. Раковски“) при Районно управление на МВР гр. Троян, което ще възпрепятства преминаването на пътни превозни средства.

За периода от 08.30 часа на дата 5.12.2020 г. до 08.30 часа на дата 06.12.2020 г., ще бъде изцяло ограничено преминаването на пътни превозни средства без възможност за преминаване.

 

Благодарим за Вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!

 


[ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
Поздравителен адрес по повод 3-ти декември – Международния ден на хората с увреждания Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 03 Декември 2020 09:17

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Днес отбелязваме Международния Ден на хората с увреждания. Ден, в който се опитваме повече от всякога да дадем гласност на трудностите и изпитанията, с които се справяте всеки един ден.

Настоящата година е изпълнена с множество предизвикателства. По-голямата част от 2020 г. всички ние прекарахме в изолация, без възможността да се събираме, да обменяне идеи, опит, да споделяме. Вярваме, че въпреки тези трудности Вие съумявате да запазите позитивизма си и вярата в доброто! Община Троян остава насреща и ще търсим възможности да Ви помагаме винаги, когато имате нужда от нас!

Приемете пожеланията ни за здраве, за Вас и близките Ви, за повече оптимизъм и за сили! Вярваме, че
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
От 1 до 20 декември може да се включите в Коледната инициатива на Община Троян – „Подари на непознат“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 01 Декември 2020 11:17

От 1 до 20 декември може да се включите в Коледната инициатива на Община Троян – „Подари на непознат“


От днес, 1.12.2020 г., стартира петото издание на Коледната инициатива на Община Троян „Подари на непознат“. За поредна година Община Троян спазва традицията и в навечерието на Коледните и Новогодишни празници обявява своята инициатива. Заради високия интерес, добрите резултати в предходните години и тежката ситуация през 2020 г., Община Троян отново ще реализира кампанията си „Подари на непознат“.

Какво ново направи Общината през настоящата година? Още през месец ноември се допитахме до директори на училища, кметове на населени места от общината, директори на институции, граждани, които
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Стартира приемът на документи по новата мярка „Запази ме” Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 01 Декември 2020 09:31

На вниманието на работодателите!

Стартира приемът на документи по новата мярка „Запази ме”


Във връзка с прието постановление на Министерски съвет №325 от 26.11.2020 г., от 30.11.2020 г. (понеделник) Агенцията по заетостта стартира прием на заявления по проект „Запази ме”, финансиран чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 и финансовия механизъм REACT-EU. Целта на операцията е приоритетно да се предостави подкрепа за запазване заетостта на служителите в предприятия, които директно са преустановили стопанската дейност в резултат от наложени противоепидемични мерки срещу разпространението на COVID-19.

С тази мярка ще се предоставя подкрепа чрез изплащане по 24 лв.
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 313