Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Честит 24-ти май Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 23 Май 2017 19:55

 
Срещата е по повод предстоящото изграждане на Дневен център за деца и младежи с увреждания Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 23 Май 2017 15:57

Кметът на Община Троян г-жа Донка Михайлова организира среща с родители на деца с увреждания. Срещата е по повод предстоящото изграждане на Дневен център за деца и младежи с увреждания. Кметът кани всички родители, които искат да научат повече за предстоящия проект на 25.05.2017 г. от 17:30 ч. в своя кабинет.

 
Приемни родители от Община Троян и Община Ловеч се събраха на обща среща Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 23 Май 2017 13:07


 

Приемни родители от Община Троян и Община Ловеч се събраха на обща среща

 


По инициатива на Областен екип по приемна грижа-Ловеч и със съдействието на Кмета на Община Троян, г-жа Донка Михайлова, на 18-ти този месец приемните семейства по проект „Приеми ме 2015“ от Община Троян и Община Ловеч се събраха на обща среща. От Областния екип информираха, че е планирано ежемесечно да се осъществяват групови дейности, като част от подкрепата на приемните родители. Поясниха още, че по този начин се изгражда колективност и се създават приятелски взаимоотношения между участниците. По време на срещите ще бъдат обсъждани въпроси, пряко касаещи грижата за децата, отглеждани в приемните семейства,
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
17-та година, в която Община Троян ще финансира граждански проекти Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 22 Май 2017 10:32

17-та година, в която Община Троян ще финансира граждански проекти


На 18.05.2017 г. троянски граждански организации и неформални сдружения представиха пред свои съграждани 12 проектни предложения за финансиране по програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“.

Тазгодишните проекти „Обществен форум“ са посветени на предстоящото честване на 150 годишнината от обявяването на Троян за град. В предварително обявения срок за кандидатстване бяха подадени общо 13 проектни предложения, едно бе оттеглено от вносителите и 12-те проекта бяха представени и защитени на публичното обсъждане.

В началото, кметът г-жа Михайлова приветства гостите и с радост откри 17-то по ред обсъждане
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Нов маршрут на традиционното празнично шествие на 24 май Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 22 Май 2017 10:25

Нов маршрут на традиционното празнично шествие на 24 май

 

Тази година Община Троян е предвидила нов маршрут за преминаване на традиционното празнично шествие, посветено на 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

 

Както всяка година, така и на предстоящия празник се очаква троянци и гости на общината да изпълнят площада в празничния ден. Шествието, в което се включват представители на детски градини, училища, културни институции и спортни клубове тази година ще започне от начално училище „Св. св. Кирил и Методий“, ще премине през улица „Любен Каравелов“ и ул. „Стара планина“. В 11:00 ч. шествието ще спре при „хана на Васил Спасов“, от където ще се включат
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 183