Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Павлин Дишев, състезател на КК „Атнес“, подари своя купа от Световното първенство по шотокан карате на Община Троян Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 20 Ноември 2018 15:25

Павлин Дишев, състезател на КК „Атнес“, подари своя купа от Световното първенство по шотокан карате на Община Троян


Павлин Дишев и Румен Атев от КК „Атнес“ гостуваха на Община Троян скоро след провелото се Световно първенство по шотокан карате, през октомври в Кишинев (Молдова). Троянецът Павлин Дишев се завърна с три титли. Той взе бронз в кат. 68 кг, злато отборно при мъжете и бронз отборно микс (мъже и жени).

При срещата си със заместник-кмета Ангел Ангелов, състезателят разказа за емоциите и трудностите по време на състезанието и за приятната емоция от победата. Той подари една от своите купи на общинското ръководство.

На предстоящото заседание на Общински съвет-Троян, което ще се
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
През последното денонощие снегопочистващите фирми работиха на територията на община Троян Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 19 Ноември 2018 13:01

През последното денонощие снегопочистващите фирми работиха на територията на община Троян


През изминалото денонощие, след първия снеговалеж, 4 машини на ОП „Комунални услуги“ работиха от 03:00 ч. на територията на града. Цялата общинска пътна мрежа беше почистена. От териториите на населените места от общината почистване беше извършено в с. Шипково, предстои и на к.к. Беклемето.

В края на есента Община Троян проведе регулярните разговори и проверка за готовността за посрещане на зимния сезон. Всички фирми са в готовност, а както информирахме част от тях вече работят на терен.

Обезпечена е територията на всички населени места в общината, като на терен ще работят 9 фирми и общинското
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Кметът Донка Михайлова с награда от платформата Кмета.бг в категория „Ин витро програми“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Неделя, 18 Ноември 2018 00:00

Кметът Донка Михайлова с награда от платформата Кмета.бг в категория „Ин витро програми“


На 15 ноември кметът Донка Михайлова получи поредна награда от изданието Кмета.бг. Михайлова беше номинирана в три категории в годишното издание на класацията „Кмет на годината“ и получи отличие в категория „Ин витро програми“.

 

Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания на семейства и лица, живеещи на семейни начала в община Троян работи вече 6 години. Създаден е с решение на Общински съвет-Троян и приема заявления за финансиране на процедури от 1 ноември 2012 г. За периода от създаването му в общината са постъпили и са обработени 42 заявления за ползване на
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
На 16.11.2018 г. участък от ул. „Генерал Карцов“ ще бъде затворен за движение на ППС Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 15 Ноември 2018 18:24

Поради изпълнението на изкопни дейности на ул. „Генерал Карцов“, в участъка от кръстовище с ул. „Македония“ до кръстовище с ул. „Димитър Икономов - Димитриката“, ще бъде затворено за движение на пътни превозни средства.

На 16.11.2018 г. движението ще бъде насочено по обходен маршрут.

 

Община Троян

 
Представители на РУ на МВР Троян и Община Троян обсъдиха гражданските протести и призовават за мирното им протичане Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Сряда, 14 Ноември 2018 15:51

Представители на РУ на МВР Троян и Община Троян обсъдиха гражданските протести и призовават за мирното им протичане

 

Община Троян проведе нарочна среща с РУ на МВР-Троян на 14 ноември. Повод за инициираната от РУ на МВР среща беше провелият се и в град Троян протест на 11 ноември.

Заместник-кметът Ангелов и гл. инспектор Радостина Петкова обсъдиха темата за гражданските протести, с оглед координиране на действията и мирно протичане на протестите. По време на срещата Ангелов повдигна въпроса за обезпокоителна информация, публикувана в някои медии, за нарушаване правата на гражданите при преминалия през изминалата седмица протест. Заедно с гл. инспектор Петкова дискутираха желанието и на двете
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 284