Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Ученически конкурс за изработване на коледна картичка Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 17 Ноември 2017 11:27

 

О Б Щ И Н А  Т Р О Я Н

ОБЩИНСКА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ – ГР. ТРОЯН

О Б Я В Я В А Т

У Ч Е Н И Ч Е С К И  К О Н К У Р С

ЗА  ИЗРАБОТВАНЕ НА КОЛЕДНА КАРТИЧКА

НА  ТЕМА:

„КОЛЕДНА ПРИКАЗКА”

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:

· Конкурсът е индивидуален. Техниката и размерите на картичката са по избор. Възрастови групи за участие: I- II кл.; III- IV кл.; V-VII кл.; VIII –X кл.; XI - XII кл. Всяка картичка трябва да съдържа коледно пожелание. На отделен лист да бъдат приложени трите имена на ученика, училище, клас и телефон.

Участвайте и направете своята най-красива коледна картичка!

Най-оригиналните ще бъдат наградени
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Ученици от ПГМЕТ-Троян с проект по повод 150 години от обявяването на Троян за град Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 17 Ноември 2017 08:53

Ученици от ПГМЕТ-Троян с проект по повод 150 години от обявяването на Троян за град

 

Ученици от троянската Професионална гимназия по механоелектротехника се срещнаха с кмета Донка Михайлова, за да ѝ разкажат за интересния проект, по който работят.

„Радвам се, че още има учителите, които да успяват да задържат пламъка в очите на своите ученици. Павел, Мартин и Теодора Дудева от ПГМЕТ-Троян представиха проекта, по който работят - история на преподаване на физика в Троян, по повод 150 годишнината от обявяването на Троян за град.“, разказа кметът г-жа Михайлова след срещата си. Учениците и техният ръководител бяха подготвили анкета, на която кметът с удоволствие отговори. Въпросите връщат анкетираните
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Четвърти по ред Световен шампион прекрачи прага на кметския кабинет. Донка Михайлова се срещна с Преслав Кулеков Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 17 Ноември 2017 08:46

Четвърти по ред Световен шампион прекрачи прага на кметския кабинет. Донка Михайлова се срещна с Преслав Кулеков


На 14 ноември кметът г-жа Михайлова се срещна с новия Световен шампион – троянецът Преслав Кулеков. Кметът изрази удовлетвореността си от това, че се среща с все повече успели троянски спортист. В разговора с носителя на Световната титла по Combat wrestling от Хонджи, Япония - Преслав Кулеков, Кметът научи повече за спорта, за състезанието, за трудните противници. Преслав разказа за това как дава сърцето си в състезанията.

Срещата даде повод за разговор по особено важна тема - терен за тренировки на спортния клуб, ръководен от спортиста. Г-жа Михайлова и Кулеков обсъдиха възможностите
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Елеонора Тотева е новият директор на Общинско предприятие „Комунални услуги“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 13 Ноември 2017 10:39

Елеонора Тотева е новият директор на Общинско предприятие „Комунални услуги“

 

На 11.09.2017 г. Кметът на Община Троян обяви конкурс за назначаване на директор на Общинското предприятие „Комунални услуги“, като желаещите можеха да подават своите документи в срок  до 12.10.2017 г.

Елеонора Тотева бе избрана след проведен подбор, в който участваха общо двама кандидати, при който беше оценявана концепция за развитие на ОП „Комунални услуги“ за периода 2017-2019 и проведено събеседване. В сряда, 08.11.2017 г., кметът Донка Михайлова представи официално пред колектива на ОП „Комунални услуги“ новия директор.

Госпожа Тотева работи от началото на 2011 г. до момента в общинското предприятие,
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Община Троян продължава да алармира бизнеса за коректно заявяване на съдове за битови отпадъци Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 13 Ноември 2017 10:02

Община Троян продължава да алармира бизнеса за коректно заявяване на съдове за битови отпадъци

 

Събирането на битови отпадъци е тема, която безспорно предизвиква дискусии в местните общности. Само преди седмица Община Троян обяви началото на проверки, съвместно провеждани с Общинското предприятие „Комунални услуги“.

Отношенията, свързани с определянето и администрирането на местните такси и цени на предоставяни услуги, реда и срока на тяхното събиране на територията на община Троян са уредени в Наредба №7 на Община Троян. Община Троян е проявявала разбиране към бизнеса, като в някои случаи на нужда извозването на битовите отпадъци се е случвало по-често от утвърдения ред. След установяване
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 217