Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Важно съобщение относно реконструкция на канализация Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 21 Март 2019 09:06

На 21.03.2019 г. /Четвъртък/, ще започне реконструкция на канализацията от кръстовището на улица „Васил Левски“ (срещу ресторант „303“) по ул. „Хан Аспарух“ до кръстовището с улица „Дядо Петко Табаков“, гр. Троян. Необходимо е гражданите, живеещи на улицата, да отстранят от строителната площадка личните си МПС. По време на строителството ще бъде въведено ограничение за преминаване на МПС.

 

Благодарим за вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!

 [ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
113 304 лв. за пенсионерските клубове в града и селата е вложила Община Троян през 2018 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Сряда, 20 Март 2019 10:18

 

На 15 март кметът Михайлова се срещна с председатели и представители на пенсионерските клубове в общината. На територията на града и селата функционират общо 20 бр. клуба на пенсионера и 1 бр. клуб на инвалида. Назначени са 12 бр. бюфетчици в клубовете на пенсионера и 1 служител в клуба на инвалида и разходените средства за заплати и осигурителни вноски за 2018 г. са 105472 лв. Средствата за текуща издръжка за 2018 г. са в размер на 7832 лв. Общо разходите за дейността през изминалата година са 113 304 лв. Община Троян е от малкото общини в страната, които финансират пенсионерските клубове не само в града, но и в селата.

 

На срещата бяха обсъдени исканията и предложенията на пенсионерските
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Важно съобщение, относно затваряне на пътен участък за строително монтажни работи - 20.03.2019 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 19 Март 2019 09:26

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !!!


От 20.03.2019 г. /СРЯДА/, поради изпълнението на обект „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /АИР/“ гр. Троян, в участъка на ул. „Минко Радковски“ (от ул. „Васил Левски“ до ул. „Любен Каравелов“) ще се извършват строително монтажни работи възпрепятстващи влизането на ППС. Необходимо е гражданите, живеещи на улицата, да отстранят от строителната площадка личните си МПС. По време на строителството ще бъде въведено ограничение за преминаване на МПС. Очакваният срок за приключване на дейностите е 2 седмици.

 

Благодарим за вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!

 [ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
Планови прекъсвания на електрозахранването в община Троян за периода 18 - 22.03.2019 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Петък, 15 Март 2019 11:51

Уважаеми клиенти,

ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването на посочените дати и в рамките на указаните срокове, като е възможно периодът на прекъсванията да е по-малък от планирания.

Във връзка с осъществяване на посочените прекъсвания на електрозахранването
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
В Троян се проведоха обучения на тема: „Превенция на агресията в училищата. Алтернативни способи за решаване на спорове“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 14 Март 2019 11:41

 

На 06, 07 и 08.03.2019 г. в СУ „Васил Левски“ - гр. Троян, ПГМЕТ и ОУ „Иван Хаджийски“ - гр. Троян, се проведоха обучения на тема: „Превенция на агресията в училищата. Алтернативни способи за решаване на спорове“.

Чрез методиката на неформалното учене, учениците от група ЦДОУД – 5 „а“, „б“ и „в“ клас на СУ „Васил Левски“ – гр. Троян се запознаха с разнообразни ситуационни игри, чрез които установиха възможните причини за възникване на конфликти и начините за справянето с тях. Ученици от група ЦДОУД – 6 и 7 клас на СУ „Васил Левски“ – гр. Троян и 5 „а“ и „б“ клас на ОУ „Иван Хаджийски“ – гр. Троян посредством учене, чрез преживяване, се запознаха с това как да поддържат хармонични отношения
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 303