Начало Новини Всички

Навигация

www.troyan.bg

Актуални
Важно съобщение!!! Ограничаване на движението през кръстовището на АИР-а. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 09 Май 2019 13:49

От 09.05.2019 г. /ЧЕТВЪРТЪК/, поради изпълнението на обект „Реконструкция кръстовище ул. „Васил Левски“ и ул. „Минко Радковски“ /АИР/“ гр. Троян, ще се извършват строително монтажни работи възпрепятстващи влизането на ППС. По време на строителството ще бъде въведено ограничение за преминаване на МПС. Очакваният срок за приключване на дейностите е 12.05.2019 г. /НЕДЕЛЯ/. Автобусите на градският транспорт ще бъдат пропускани през кръстовището.

 

Благодарим за вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство![ ПРОДЪЛЖАВА... ]
 
Ния Чонова заема кметското място на 9-ти май Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Сряда, 08 Май 2019 09:16

Продължава инициативата на Община Троян – „Кмет за един ден“. Традиционно тя се провежда на 9 май – Ден на Европа. Младите троянци – Христо Христов, Ния Чонова, Айджан Салиева, Христин Гатев и Симеон Атанасов ще ръководят администрацията за един ден.

 

Христо Христов е в 12 клас в СУ „Васил Левски“, гр. Троян. Той има две втори места в състезания по математика и е дългогодишен организатор на всички училищни мероприятия. Ния Чонова е 11 клас в СУ „Св. Климент Охридски“. Тя е с профил „Информатика“ с интензивно изучаване на английски език. От три години е активен участник в клуб „Дебати“. Айджан Салиева е дванадесетокласничка в НУПИ „Проф. Венко Колев“, специалност „Рекламна графика“. Има второ
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Дарителски инициативи във връзка с Великден 2019 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Сряда, 08 Май 2019 09:08

Дарител: Иван Макариев

В осемте петъчни дни от  01.03.2019 г. до 19.04.2019 и на 25.04.2019 г. в навечерието на Великденските празници, е предоставен безплатен обяд на 10 десет жители на града, в т.ч. 4 деца и семействата им. Ползвателите на дарението са предложени от общинската администрация. на 25.04.2019 г. на членовете на Клуб на пенсионера в гр. Троян са дарени 60 бр. козунаци и 60 Великденски яйца.

 

Дарители: СУ „Св. Климент Охридски“ гр. Троян учители, ученици и родители

От проведен в училището Великденски базар, събрана сума от 500 лева, дарена на техния приятел и съученик Никола Дичевски, за покриване на разходи при продължително лечение в чужбина.

 

Община Троян благодари
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
15 проектни предложения представиха гражданите на „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“ 2019 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 07 Май 2019 12:35

 

12 проекта получават финансиране, за 1 предстои да бъде направена нова финансова сметка, за да може да се включи в средствата, които Община Троян осигурява за проекта, а за две проектни предложения ще се търси възможност за финансиране на следващ етап. Това е резултатът от 19-я обществен форум в Троян.

На 24 април, в Информационно-културен център премина обсъждането, оценяването и класирането на проектните предложения, подадени за участие в общинската програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти“ 2019 г. Интересът към програмата остава траен. Реализирането на съвместни проекти между структурите на гражданското общество или други обществено ангажирани лица и местната власт
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
Търговско изложение „Натурално BG“ 2019 ще се проведе за първа година на територията на Винарския комплекс в село Мечка на 16.06.2019 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 07 Май 2019 09:04

На изложението са поканени фирми от различни области на страната, както и изложители от съседна Румъния. Продуктите и услугите с които ще могат да се запознаят посетителите са от хранително-вкусовата промишленост, биоземеделието, винопроизводители, занаятчии и много други! Очакваният брой на посетителите е да надхвърли 1000 души от цяла България и Румъния.

Организаторите са се погрижили за професионална организация, забавления за участници и посетители и широко медийно отразяване на събитието!

По време на изложението, посетителите ще имат възможност да разгледат част от ретро-автомобилите, които ще вземат участие в ретро-парада на Русе през същия месец.

На Официалното откриване, което ще
[ ПРОДЪЛЖАВА... ]

 
« НачалоПредишна12345678910СледващаКрай »

страница 1 от 311