Начало Новини Всички Обява за набиране на нови кандидат-потребители на социални услуги „Личен асистент“, „Социален асистент“ и „Домашен помощник“

Навигация

www.troyan.bg

Обява за набиране на нови кандидат-потребители на социални услуги „Личен асистент“, „Социален асистент“ и „Домашен помощник“ Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 09 Януари 2018 15:38

 

ОБЯВА


Община Троян обявява процедура за набиране на нови кандидат-потребители на социални услуги „Личен асистент“, „Социален асистент“ и „Домашен помощник“, както и нови изпълнители на същите услуги в изпълнение на чл. 20 от Постановление на МС № 332/22.12.2017 г. за изпълнение на държавния бюджет на Република България за 2018 г., и Споразумение № ФС 01-0341/22.12.2017 г. между Агенция за социално подпомагане и Община Троян.

Формуляри на документите за кандидатстване могат да бъдат свалени от сайта на Община Троян или да бъдат получени в стая № 34 на общинска администрация Троян. Документи ще се приемат в Центъра за административно обслужване в срок до 17 часа на 19 януари 2018 г.

В периода 22-26 януари 2018 г. специалисти от общинска администрация Троян ще извършат индивидуална оценка на потребностите на кандидат-потребителите, класиране и включване в листа на чакащи, след което поетапно по реда на класиране, същите ще бъдат включвани за обслужване.

С кандидатите за изпълнители на услуги на 24.01.2018 г. от 13 часа в салона на общинска администрация Троян ще се проведе интервю. Успешно преминалите кандидати ще бъдат обучени и поетапно назначавани на трудов договор (за непълно или пълно работно време) в зависимост от часовете, за които са избрани от класираните и включени за обслужване потребители на услуги.

 

ДОНКА МИХАЙЛОВА

Кмет на Община Троян

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (zaqvlenie-i-avtobiografia.docx)ИзтеглиЗаявление и автобиография 16 Kb
Изтегляне на файла (zaqvlenie-i-deklaracia.docx)ИзтеглиЗаявление и декларация потребители18 Kb
Изтегляне на файла (obyava.pdf)ИзтеглиОбява за прием на нови заявления 2018 г.55 Kb
Изтегляне на файла (udostoverenie-lichen-lekar.docx)ИзтеглиУдостоверение от личен лекар (за потребители без ТЕЛК)12 Kb