Начало Новини Всички „Много яка публика. Заслужават да има повече такива концерти“, сподели Светльо Витков за Джулай морнинг в Троян

Навигация

www.troyan.bg

„Много яка публика. Заслужават да има повече такива концерти“, сподели Светльо Витков за Джулай морнинг в Троян Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 03 Юли 2018 09:12

„Много яка публика. Заслужават да има повече такива концерти“, сподели Светльо Витков за Джулай морнинг в Троян

 

Посрещането на първия юлски изгрев в сърцето на Балкана се превърна в традиция, която троянци спазиха и през настоящата година. Дъждовното и хладно време попречи това да се случи на Беклемето, но въпреки това концерти имаше в Троян.

На 30 юни, в Троян, а не на Беклемето, поради лошите метеорологични условия, кметът на Троян Донка Михайлова даде символично начало на туристическия сезон и призова всички, които искат да се насладят на първия юлски изгрев, да го посрещнат с гледката от парк Къпинчо.

За първи път на троянска сцена се качи победителят от форматите „X Factor” и „Като две капки вода“ – Славин Славчев и групата Julian’s Laughter, като специално за този концерт те изпълниха своето най-ново парче.

За доброто настроение на всички, които не се бяха уплашили от дъжда, се погрижиха още Уикеда и един приятел на Троян – Светльо Витков & The Legends. Също като организаторите, Светльо Витков застана зад мнението, че такива събития трябва да съществуват. Празникът, който носи усещане за свобода „е част от нашите усилия да работим за формирането и развитието на общност, която обича свободата, обича планината и мисля, че го постигаме“, каза кметът Донка Михайлова при откриване на събитието.

За всички, които не успяха да дойдат в Троян за първия юлски изгрев – ще ви очакваме отново през 2019 г.!

 

Станислава Вачева

"Връзки с обществеността"