Начало Новини Всички Продължава временната организация на движение по улици в града

Навигация

www.troyan.bg

Продължава временната организация на движение по улици в града Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 01 Октомври 2018 18:12

Във връзка с продължаване на дейностите по извършване на реконструкция на водопроводната и канализационна мрежи по ул. „Васил Левски“, в участъка от кръстовището с ул. „Тома Хитров“ до АИР-а, до 7-ми октомври се продължава новата организация на движението, както следва:

  • ул. „Петко Славейков“ става еднопосочна от кабелната телевизия, с изход към ул. „Васил Левски“;
  • ул. „Васил Левски“ се затваря от Санаториума, в посока кръстовище АИР (забрана за ляв завой в посока ул. „Васил Левски“);
  • Идващите по ул. „Васил Левски“, в посока гр. Ловеч, преминават с ляв завой по ул. „Тома Хитров“ и продължават по ул. „Л. Каравелов“;
  • За живущите в района между ул. „Васил Левски“ и ул. „Бенковски“ входът от центъра ще бъде осигурен през ул. „Асен и Петър“ (срещу кафе „Тифани“).

Маршрутът на градския транспорт ще бъде променен от кръговото кръстовище при Кооперативен пазар по ул. „Г. С. Раковски“ към Пожарната, моста при „Елпром“ Троян и продължава по ул. „Васил Левски“ в посока гр. Ловеч.

Маршрутът на междуградския транспорт ще се осъществява през промишлената зона, ЖП прелеза при „Кози вир“ и обходния път при „Велде България“.