Начало Новини Всички Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“ в Община Троян, получи приз „Общинар-реформатор“ за 2018 г.

Навигация

www.troyan.bg

Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“ в Община Троян, получи приз „Общинар-реформатор“ за 2018 г. Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Понеделник, 08 Октомври 2018 07:15

Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“ в Община Троян, получи приз „Общинар-реформатор“ за 2018 г.

На XIII-та Годишна среща на местните власти, провела се от 1-3 октомври в к.к. Албена, Анита Маринова, началник на отдел „Услуги на гражданите“, получи заслужено приз за Общинар-реформатор.

Наградата е признание за усилията на Община Троян и специално на отдел „Услуги на гражданите“ за последователните усилия за въвеждане на комплексното административно обслужване на гражданите. Нееднократно общината бе отличавана като най-активно работещата публична институция по тази тема.

Анита Маринова е силно ангажирана във внедряването на все повече онлайн услуги за гражданите и бизнеса, с цел пестене на средства и време от страна на посетители на администрацията. Тя работи отдадено за внедряването на Комплексното административно обслужване и подобряване качеството на обслужване на гражданите и бизнеса.

Г-жа Маринова получи своята награда от председателя на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България и кмет на Велико Търново – Даниел Панов. „Това е оценка за труда и усилията, които положихме за подобряване на административното обслужване на община Троян“, каза Маринова на церемонията, като също така благодари на кмета Донка Михайлова, която подкрепя усилията на целия екип.

 

Станислава Вачева

"Връзки с обществеността"