Начало Новини Всички Започнаха приемните на кмета Донка Михайлова по селата от община Троян. Срещите продължават до края на месец февруари

Навигация

www.troyan.bg

Започнаха приемните на кмета Донка Михайлова по селата от община Троян. Срещите продължават до края на месец февруари Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Вторник, 05 Февруари 2019 10:35

 

В началото на настоящата година, кметът Донка Михайлова организира приемни във всички населени места на територията на община Троян.

Заедно с експерти от администрацията, кметът Михайлова се срещна с всички жители, които искат да поставят своите въпроси, по предварително обявен във всяко населено място график. Срещите се правят с цел удобство на жителите по населени места и изясняване на казуси и проблеми, които жителите имат. За всички поставени въпроси се води протокол и задачите се завеждат в деловодната система на администрацията за проследяване на тяхното изпълнение.

Най-голяма част от поставените въпроси са свързани с подобряване на инфраструктурата на селата. Отправени бяха въпроси, свързани с културния живот.

В средата на годината и с наближаване края на управленския мандат, кметът ще направи и традиционните отчети във всички населени места.

През предстоящата седмица са планирани срещи, както следва: 6.02.2019 г., 15:00ч.- с. Дебнево     в Ритуална зала читалище; 17:00 ч.- с. Врабево в Клуб на пенсионера и 11.02.2019г.-13:30 ч.-с. Голяма Желязна в Клуб на пенсионера; 15:30 ч.- с. Старо село в Клуб кметство и 17:30 ч.- с. Черни Осъм в Малък салон читалище. При настъпване на промени в графика ще бъдат уведомявани кметовете и кметските наместници на населените места, които ще информират гражданите, заявили желание да участват.