Започнаха приемните на кмета Донка Михайлова по селата от община Троян. Срещите продължават до края на месец февруари Печат
Новини - Актуални
Вторник, 05 Февруари 2019 10:35

 

В началото на настоящата година, кметът Донка Михайлова организира приемни във всички населени места на територията на община Троян.

Заедно с експерти от администрацията, кметът Михайлова се срещна с всички жители, които искат да поставят своите въпроси, по предварително обявен във всяко населено място график. Срещите се правят с цел удобство на жителите по населени места и изясняване на казуси и проблеми, които жителите имат. За всички поставени въпроси се води протокол и задачите се завеждат в деловодната система на администрацията за проследяване на тяхното изпълнение.

Най-голяма част от поставените въпроси са свързани с подобряване на инфраструктурата на селата. Отправени бяха въпроси, свързани с културния живот.

В средата на годината и с наближаване края на управленския мандат, кметът ще направи и традиционните отчети във всички населени места.

През предстоящата седмица са планирани срещи, както следва: 6.02.2019 г., 15:00ч.- с. Дебнево     в Ритуална зала читалище; 17:00 ч.- с. Врабево в Клуб на пенсионера и 11.02.2019г.-13:30 ч.-с. Голяма Желязна в Клуб на пенсионера; 15:30 ч.- с. Старо село в Клуб кметство и 17:30 ч.- с. Черни Осъм в Малък салон читалище. При настъпване на промени в графика ще бъдат уведомявани кметовете и кметските наместници на населените места, които ще информират гражданите, заявили желание да участват.