Начало Новини Всички Троян се представи на Международното изложение „Културен туризъм”

Навигация

www.troyan.bg

Троян се представи на Международното изложение „Културен туризъм” Печат Е-мейл
Новини - Актуални
Четвъртък, 25 Април 2019 17:38

 

Кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов и министърът на туризма Николина Ангелова откриха 16-то издание на Международното изложение „Културен туризъм”. Проведе се в Двореца на културата и спорта „Васил Левски” в старата столица и събра представители на общини и музеи от страната, посолствата на Азербайджан, Виетнам, Индонезия, Палестина, Република Южна Африка, Китайският културен център, туристическият информационен център от сръбския Димитровград, различни сдружения и туристически организации.

Община Троян взе участие в изложението със собствен щанд, на който бяха представени оферти за летни почивки, СПА отдих, планински маршрути, културни и туристически забележителности. Рекламният каталог „150 причини да посетиш Троян” предизвика интереса на гости и туроператори.

Кубрат Пулев, който е рекламно лице на тазгодишната кампания на Министерството на туризма – „Година на вътрешния туризъм” и участва в клип, популяризиращ природни и исторически забележителности от цялата страна, посети щанда на Троян и получи чанта с рекламни материали от общината.

 

 

Информация на Информационно-културен център Троян