Начало Новини Важни Извършване на Последваща оценка на Общински план за развитие на община Троян за периода 2007-2013 г. (ОПР)

Навигация

www.troyan.bg

Извършване на Последваща оценка на Общински план за развитие на община Троян за периода 2007-2013 г. (ОПР) Печат Е-мейл
Новини - Важни
Четвъртък, 13 Март 2014 12:10

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В изпълнение на Закона за регионалното развитие и Правилника за неговото прилагане, Община Троян съвместно с „Институт за управление на програми и проекти” ЕООД, гр. София, започна разработването на Последваща оценка на ОПР 2007-2013 г.

В тази връзка се проучва мнението на граждани, фирми, неправителствени организации, държавни структури и други, относно изпълнението на Общинския план за развитие 2007-2013 г., както и препоръките им относно провеждането на политиката за регионално и местно развитие на община Троян.

Целта е да се извърши качествена последваща оценка на ОПР 2007-2013 с въвлечени заинтересовани страни

В тази връзка, се обръщам с молба към Вас за попълване на анкетна карта, електронният вариант на която може да бъде намерен на официалната интернет страница на Община Троян http://www.troyan.bg/.

Анкетните карти са анонимни и могат да се подават до 04.04.2014 г. на електронен адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Моля за Вашата активност!

 

С уважение,

ДОНКА МИХАЙЛОВА
Кмет на община Троян {jcomments off}

Прикачени файлове:
ФайлОписаниеРазмер
Изтегляне на файла (anketna-karta-grajdani.doc)ИзтеглиАнкетна карта149 Kb