Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Информация за изпълнението на обектите от капиталовата програма на Община Троян – 2013г. Печат Е-мейл
Петък, 02 Август 2013 17:17

Реконструкцията и рехабилитацията на улични и тротоарни платна на територията на Община Троян се изпълняват в определените срокове.

Участъкът от ул. “Димитър Икономов” – от ул. “Станка Исикийска” до моста “Витекс” се работи в момента. Фирмата изпълнител “Виастрой” АД-Ловеч е извършила подготовката, положен е профил – 20 тона асфалт, започнало е полагането на износващия пласт. До момента е асфалтиран 40% от участъка.

 

Тази седмица е завършена рехабилитацията на ул. “Цанко Бляховски” в с.Гумощник – 1300 кв.м. и ул. “8 март” в с. Дебнево. Днес приключва работата и на друг обект в Дебнево – ул. Д-р Казаков”.

ул. “Цанко Бляховски” в с.Гумощник ул. “8 март” в с. Дебнево

 

Рехабилитацията на ул. “Девети септември” във Врабево се прави след реконструкция на водопроводната мрежа, извършена от ВиК “Стенето”, като в момента се извършва подготовка – откопаване на трасето на новия водопровод и изкърпване.

 

Обектите се изпълняват от фирма “Пътприбор” ООД, гр. София. Продължава работата по реконструкцията на ул. “Дунав” в Троян. От днес, петък, започват изкопните дейности, подготвена е арматурата за изграждането на подпорната стена.

 

Маргарита Генкова
“Връзки с обществеността”