Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Гости от побратимения с Троян френски град Виньо на Сена Печат Е-мейл
Петък, 26 Ноември 2010 15:00

БЛАГОДАРНОСТ


От 16 до 21 октомври  тази година  в нашия град  гостуваха деца от побратимения с  Троян френски град Виньо на Сена, а  в момента там са наши ученици – един ученически обмен, който продължава вече няколко години.

Директорът на училище “Ромен Ролан” във Виньо на Сена Рьоне Льогран  е изпратил  благодарствено писмо до кмета на община Троян Минко Акимов и  до председателя на Общинския съвет Ангел Балев, със следното съдържание:

“ Господин Кмете, господин председателю на Общинския съвет, приемете нашите  най-искрени благодарности за посрещането, което ни оказахте във вашия град. Ние бяхме много впечатлени от богатата програма, която ни беше предложена, от качеството на организацията и настаняването, от разположението и любезността на хората, които ни посрещнаха. Позволихте нашите ученици да имат много приятен и обогатяващ престой, който е една безценна опитност за нашите деца. С нетърпение очакваме да посрещнем вашите деца съвсем скоро.

Приемете нашите най-почтителни поздрави.”

Своята благодарност училищният съвет на училище “Ромен Ролан” е отправил и към  Комитета за побратимяване в град Троян  в лицето на неговия Председател Веселина Попова.

 

 

 

Маргарита Генкова