Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Коледна фантазия за децата от град Троян Печат Е-мейл
Понеделник, 26 Ноември 2012 08:49

Радио водещата и детска писателка Милена Димова кани всички деца от град Троян да изпратят свое писмо, написано ръчно до Дядо Коледа. Писмото може да не е запечатано в пощенски плик, но непременно детето да напише пълното си име, адрес или училището, в което учи за обратна връзка. Писмата да бъдат оставяни в училищата на класните ръководители и учители, в детските градини /предучилищна възраст/ на детските педагози или директора на детското заведение, както и на пропуска на Община Троян в сградата на общината. Най-трогателните и емоционални писма-фантазии ще бъдат наградени с детски книги, музикални аудио дискове от БНР /детски радио хор/, предметни награди и лакомства.

На 21.12.2012 година в празнична атмосфера ще бъдат обявени наградените деца.


Проекта ”КОЛЕДНА ФАНТАЗИЯ” благодари за финансовата подкрепа на фирмите: ”Калинел” в лицето на г-н Марин Радевски, фирма ”Вектор” в лицето на г-н Минко Топалски, ”Хлебопроизводство и сладкарство” - Троян, в лицето на г-жа Стаменка Дамянова, както и на всички фирми и представители на бизнеса в град Троян, които се включиха или ще се включат в проекта.

Благодарение на тяхната подкрепа всеки  първи клас в училищата на града, всяка предучилищна детска група в Троян, библиотеката, читалището и други заведения за работа с деца ще получат подарък – детска книга.

Какъв ще бъде човек личи от детството, тъй както деня се познава от утрото.”

КОЛЕДНА ФАНТАЗИЯ за всички деца, които вярват в чудеса!

 

С уважение:

Милена Димова /радио водеща и детска писателка/