Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Беклемето бе домакин на зимен празник за купа “Беклеме” Печат Е-мейл
Вторник, 19 Февруари 2013 15:13

На 16 февруари туристическият комплекс Беклемето беше домакин на зимен спортен празник за купа “Беклеме”. Организатори на събитието бяха Община Троян, Сдружение “Ски-тенис клуб Троян” и хотел “Сима”.

Състезанието се провежда за трета поредна година, като идеята е популяризиране на зимните спортове в региона, преди всичко насочено към децата.

На откриването на празника присъстваха Председателят на ОбС Минко Акимов, зам.-областният управител Сашо Данков и зам.-кметът на Община Троян Поля Димова. Акимов поздрави всички спортисти, състезатели и гости, дошли на спортния празник, като пожела успех и честна надпревара.

За настроението на всички присъстващи допринесоха Общинският младежки духов оркестър с мажоретки с ръководител Илиян Тодоров. В битката за купите, подсигурени от Общината, се съревноваваха 55 състезатели. Децата бяха разделени в 6 възрастови групи за момичета и момчета. Закриването на спортния празник бе много впечатляващо – малките участници се спуснаха с флаговете на страните членки на ЕС.

 

Маргарита Генкова
/Връзки с обществеността/

 

Снимки от състезанието: