Начало Новини Новинарски архив

Навигация

www.troyan.bg

Кметът Донка Михайлова поздрави европейския шампион Станимир Беломъжев Печат Е-мейл
Петък, 22 Февруари 2013 17:21

В петък кметът на Троян Донка Михайлова покани на  разговор най-добрия български състезател по ски-ориентиране Станимир Беломъжев, заедно с неговия баща и треньор Иван Беломъжев. Поводът е спечеленото злато в спринта на Европейското първенство в Латвия, което Станимир си подари на рождения ден – 16 февруари,  а преди това – блестящото представяне в 6-етапния Ски О Тур на Франция, Швейцария и Италия.

Михайлова поздрави Тачо  от името на всички троянци и изрази радостта  на  неговите съграждани от забележителния му успех.  Баща и син разказаха как е протекло състезанието, разговаряха и за предстоящия световен шампионат, който ще се проведе от 5 – 9 март в Казахстан.

Донка Михайлова пожела успех на  нашето момче и го увери, че всички ще очакват с  нетърпение добрите  новини. Пожела му успех и на предстоящото  явяване на държавния изпит в  Спортната академия.

Троянският кмет пое ангажимент да предложи  на мартенското заседание на Общинския съвет да бъде присъдена  парична награда на Станимир Беломъжев за   неговите постижения в ски ориентирането.

 

Маргарита Генкова
Връзки с обществеността